Estetica dentara

Estetica dentara

Arata impecabil si straluceste plin(a) de incredere cu noile metode nechirurgicale!

Dintii au reprezentat si vor reprezenta intotdeauna un element estetic in aprecierea frumusetii unei persoane.

Indiferent daca aveti nevoie de o simpla albire sau de proceduri mai avansate ca fatetarile, puntile ceramice sau protezarea totala, DENTA MAX  va vine in ajutor cu medici specializati in orice tip de proceduri de estetica dentara pentru a va oferi un zambet care va face diferenta:

1. Profilaxia sau mentinerea unei cavitati bucale curata, prin tratamentul profilactic periodic si pastrarea unei gingii de o structura, culoare si fermitate naturala care genereaza o estetica deosebita.

2. Desi se realizaeza o curatare profesionala mecanica periodica, aceasta poate fi insuficienta. Un adjuvant in obtinerea unei estetici mai bune il constituie albirea dentara. Este foarte indicat ca acesta sa se faca in cabinetul de stomatologie, sub supravegherea medicului, in ciuda faptului ca exista foarte multe chituri de albire pentru acasa. Albirea se face in anumite conditii si dupa o consultatie amanuntita realizata de catre medic.

3. Veneer-urile sau fatetele ceramice sunt constituite din ceramica integrala si acopera doar fata vestibulara a dintilor. Reprezinta o solutie estetica care conserva cat mai mult tesut natural. Sunt recomandate doar in anumite situatii si in urma consultarii la medicul specialist.

4. Puntile ceramice reprezinta inlocuirea coronara a mai multor dinti cu afectiuni si pot fi o solutie atat functionala, cat si estetica in distructiile coronare. Printr-o punte ceramica se poate obtine o estetica deosebita, daca aceasta a fost realizata intr-un plan de tratament bine pus la punct si simulat printr-un sistem de wax-up.

5. Protezele totale, desi considerate perimate, pot fi solutia perfecta pentru obtinerea unei estetici excelente. Ele pot fi proteze totale normale, care se sprijina doar pe campul protetic sau pot fi proteze totale care se sprijina pe sisteme speciale ancorate pe implanturi.

Alte detalii: contacteaza direct medicul tau stomatolog aici

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s